Untouchable

Well, nemu publishan webtoon untouchable korean version itu… Bener2 hadiah terindah yang pernah kumiliki. Ahhhay. Seneng deh. Ini kado terindah from naver, line. Coz pas bgt dong updated tiap sabtu dan tepat bgt 15 november. What a fantastic gift. Makasiy bgt. Hho.

Di tahun ke 25 dalam hidup saya ini..
Semoga dyah kania pitaloka tambah baik dan sholehah, tambah pinter, bisa kurus, dapat pekerjaan yang lebih baik dan gaji yg besar, tambah sayang sama mama, tambah sayang sama keluarga, tambah semangat menyebar kebaikan, tambah kuat, tambah sabar, semakin dekat dg Allah swt, selalu konsisten dalam kebaikan, kurangi dan hindari bad habits, dan semakin bersegera dan semangat.
Aamiin yaa robbalalamin 😆

Tahun ini saya mau fokus pembenahan diri dulu, umur 24 kemarin benar2 naik turun. Allah Maha Mengetahui kok, hhe. Tapi Allah kan sayang sama dyah. Allah sdh kasih banyak pembelajaran.. Hmmm. Bener2 deh.. Ada yah orang2 yang bertopeng.. Ahhhay, kirain cuma pahlawan bertopeng. Tapi tetap aja, Allah mah Maha Melindungi.. Aamiin, ya Allah please keep me away fron those who have slandered heart. I don’t like to be like this. I don’t like for being back stabbed like this. I am not enjoying this. I hate it. But God, I still believe that this is what you have written for me to make me better and better in the future.

I have learnt a lot from my last 24 years. Sometime maybe you are in the hill so you must struggle to be in the peak. But sometime maybe you will be in the top or the peak and if it occurs to you, you should consider what are under you..

Itulah hidup guys. Asik.
Hhe.

Dream, believe and make it happen ๐Ÿ˜‰

Resolusi::: Bismillah, this year I really wanna have a better job and salary, save money, umroh *who knows insyaAllah, be fluent in German and be better young lady. Aamiin, istajib du’a dyah kania pitaloka Yaa Robb ๐Ÿ˜‰

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s